maanantai 16. marraskuuta 2009

kuvapläjäys:)

Lahja omassa lempipuuhassaan: revitäöän kaikki puhtaat pyykit alas telineeltä ja levitellään pitkin olohuoneen lattiaa. Osa vaipoista käytetään tietenkin ensin suussa. Ja äitillä ei taaskaan tekeminen lopu kesken.!:D
Joskus koulussa olen viimeeksi sukat neulonut ja koin silloin käntapään niin vaikeaksi etten ole viitsinyt uudelleen ottaa sukkapuikkoja käteen. Nyt tartuin härkää sarvista ja neuloin Lahjalle pirtsakat sukat. Tämän jälkeen on neulottu sekä tyttärelle että pojalle polvisukat, pienet vauvan sukat, pukinkonttiin kolmet sukat pienille tytöille(polvisukkia kaikki ja tarkoitus kuvioida vielä kukkia sukkiin), miehelle toinen sukka parista. Nyt on työn alla samasta langasta ja samalla ohjeella Lahjalle päiväunilapaset. Sukka on muuten juna-sukka ja ohje täältä . Kannatti siis pelätä:)Muistan joskus uhonneeni kuinka en koskaan tulisi lapsellani käyttämään ketovaippoja, kun ovat niiiin vaikeita eikä minusta ole siihen pyykkäämiseen(kuinka väärässä voikaan olla???).
Kun sitten aloin kestoja käyttämään, uhosin etten ainakaan koskaan itse vaippoja ompele. Tässäpä muutama itse tehdyistä vaipoista. Kankaat sampsukasta ja ohje/kaavat myllymuksuilta. Toimii kuin unelma ja juuri oikeanlaiste meille. Tälläkin hetkellä työn alla muutama uusi vaippa. Tuo aika vaan ei tahdo riittää.
Löysin netistä näin ihania kankaita
vaippaan. Toisessa siilejä ja toisessa
etanoita. Ja nälkä kasvaa syödessä.
Viimeisimmän vaipan tein ihanasta vaaleanpunaisesta pr-pul kankaasta ja sisälle tuota ihanaa ruskeaa. Tuli syötävän suloinen!!!
Syyskuussa käytiin pyörähtämässä Ruotsin maalla ja tässä muutamia tuliaisia laivalta ja Tukholmasta. Hauskaa oli ja Lahjakin viihtyi koko päivän kaupungilla rintarepussa. Kyllä shoppailu on parasta kuntoilua. Varsinkin kun on ylimääräiset 7kg kannettavana:)
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laura! Mihin olet kadonnut, kaipailee Lotta Tuntemattomasta!