torstai 30. lokakuuta 2008

Halloween


Tällaisen tekaisin eilen työporukalle viemisiksi kun oli minun kahvivuoroni. Ohje on suoraan k-kaupan lehdestä ja noudatin sitä melkein kirjaimellisesti. Jauhot vaihdoin vain gluteenittomiin. Kakku sai huomiota osakseen jo silloin kun avasin kuvun ja maistelun jälkeen jokainen keshui kakkua. Vähän jännitti miten porukka suhtautuu salmiakkiin ja lakritsiin kakussa, mutta hyvin näytti kelpaavan. Jokainen santsasi. Tarkoitus oli huomiseksi tehdä kotiin samanlainen mutta taitaa tulla aikapula eteen. Joskus myöhemmin sitten.
Lahja on ilahduttanut äitiä möyrimallä oikein kovasti aina tiettynä vuorokauden aikoina. Ei kuitenkaan liikaa että olisin jo huolissani siitä onko sotkeutunut napanuoraan kuten siskonsa. Välillä tietenkin sekin kyllä tulee mieleen, mutta ei liian usein.
Maanantaina käydän kurkkimassa masunsisäistä elämää telkkarista kun on rakenneultra. Mieli tekisi kysäistä kumpaa kotiin odotellaan, mutta se on vielä miehestä kiinni. En ole vielä lopullista lupaa saanut. Taidan kuitenkin kostoksi olla kuuntelematta hänen mielipiteitään. Ei nimittäin ryökäle äsken lähtenyt kaupasta ostamaan minulle mandariineja, vaikka pyysin kun mieli teki niitä ihan mielttömästi(kuten jokaisena iltana tällä viikolla:). Kummallinen ihminen;)
Ei ole enää kuin muutama viikko siihen kun Lahjasta tulee oikea vauva! Sitä odotellessa...

Ei kommentteja: