torstai 18. helmikuuta 2010

Enkelin syntymäpäivä

Tänä vuonna päivä oli jotenkin henkisesti paljon helpompi. Ei ehkä niin ehtinyt ajattelemaan. päivä aloitettiin kukkakaupoissa vieraillen ja hautakoristetta askarrellen. Tänä vuonna haudalle syntyi edellisenä päivänä hautausmaalta kerätyistä koivunoksista syrän, johon kiinnitin kaksi ruusua vuosien mukaan, vähän vihreää ja kaksi sydäntä. .
Haudalla käytiin koko perheen voimin. Lunta on tullut urakalla ja pieni kivi on ihan lumen keskellä. Käytävältä ei Emilian kiveä erota. Esikoinen halusi Emilialle lahjoittaa pehmotiikerin, johon liimaili erilaisia tarroja:)
Emilian joulukuusikin on peittynyt lumeen, esissä on enää latvassa ollut enkeli. Laitoin siihen viereen punaisen ruusun jonka isäni pyysi haudalle viemään. Näyttää muuten aika hyvältä kaiken valkeuden keskellä.

Illalla muutama hyvä ystävä tuli kakku kahville. Tilaisuutta varten leivoin kakun Hello Kitty enkeli koristeella.

Illalla sytytettiin vielä kynttilä kuvan viereen siihen aikaan kun silloin kaksi vuotta sitten Emilia lähti syntymään.5 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut teillekin!
Ja jaksamista vanhemmille.


Meilläkin oli syntymäpäivänä hauta lumen peitossa, en ole nyt niin usein ehtinyt käymään kuin ennen Pähkinäisen syntymää.

Laura kirjoitti...

Kiitos ja teille myös myöhästyneet onnittelut ja jaksuja. Tarkoitus oli laittaa viestiä oikeana päivänä mutta pääsi tietenkin unohtumaan!

Meillä on myös pähkinäisen myötä tuo haudalla käynti vähan vähentynyt. Ehkä on vähän helpottanutkin tajuta että Emiliaa voi muistella ihan kotioloissa ja sytytellä kynttilöitä, eikä aina tarvitse haudalle mennä. Silloin joskus kun siellä tuli ravattua yhtenään.

Jenni kirjoitti...

Hei ja onnittelut :)

Minua jäi vaivaamaan tuo, että salama lyö kahdesti samaan paikkaan..Oletko siis joutunut kokemaan kaksi kertaa kohtukuoleman? Yritin etsiä teksteistäsi mutta en sitten löytänyt..

Itse olen juuri menettänyt vauvani rv 41+, ja tiedonhalu on uskomaton..


Murhetta tosin lisäsi tuo tieto että kohtukuolema lisää kohtukuoleman riskiä.. siitä ei kukaan ole aiemmin puhunutkaan..

Mutta kiitos jos viitsit tosiaan vastata..

Laura kirjoitti...

Hei Jenni!

Olen pahoillani menetyksestäsi.

En ole kokenut kohtukuolemaa kahdesti. Otsikon alla oli kirjoitus siitä kuinka paljon se pelotti. Mutta siis Lahja syntyi lopulta ihan elossa:D

Oletko löytänyt pähkinä palstan? Sieltä sain itse uskomattoman paljon tukea Lahjan odotuksessa. Palsta on siis tarkoitettu kohtukuoleman/lapsen kuoleman kokeneille, uutta raskautta suunnitteleville tai raskaana oleville!

http://health.groups.yahoo.com/group/pahkina/

Hosuli kirjoitti...

söpö kakku!