maanantai 16. maaliskuuta 2009

+400g

Tänään kävi neuvolan täti kylässä tarkastamassa Lahjan. Viimeinen punnitus/tarkastus oli reilu viikko sitten ja nyt jännitin vähän onko painoa tullut tarpeeksi lisää. Rupateltiin ensin niitä näitä ja katseltiin Lahjan örinöitä(Lahja on saanut uuden lempinimen isältään, Örri. Pienestä lähtee oikeasti aika mieletön ääni kun on herellä, ja välillä kun nukkuukin). Tädillä oli mukanaan kalavaaka:) ja Lahja pääsi "haikarapussiin" mittausta varten. Ensin vaaka näytti 200g vähemmän kuin viimeksi ja se jo vähän säikytti. Se ei onneksi pitänyt kuitenkaan paikkaansa ja uudella yrityksellä painoa saatiin 3030g. Eli yli kolmen kilon ollaan menty. Huomenna saa Lahja sitten lenkin jälkeen jäädä hetkeksi pihalle nukkumaan. Saattaa äiti saada vaikka pupulan pitkästä aikaa siivottua. Tietenkin nyt jos asiaa oikein suunnittelen, ei tyttö varmaan vaunuissa nukkumassa viihdy:)

Sain tänään myös neuvolakortin liitteen. Siitä kävi ilmi että ponnistusvaihe on kestänyt 2min. Ei ihme että tuntui äidistä vähän hätäiseltä koko toimitus.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Eksyin sivuillesi ja luin tarinasi myös Emiliasta.

Kaikkea hyvää teidän perheelle ja erityisesti pienelle tytölle.
"Suokoon aurinko sinulle säteensä kirkkaimmat -tänään ja tulvaisuudessa."

Halauksia!

petra kirjoitti...

Hieno juttu,että tyttö on saanut painoa!!

Ja on kyllä totta,että ei ainakaan ääneen kannata sanoa suunnittelevansa mitään tehtäviä, koska silloin pikkuset tekevät juuri nurin päin ;)

Ja aikas tohinalla Lahja sitten tulikin maailmaan=D