tiistai 29. heinäkuuta 2008

Ameriikan tuliaiset

Eilen saimme ihastella Amerikasta asti tuotuja tuliaisia. Ystävä perheineen kävi siellä loman vietossa ja toi meille pussillisen erilaisia kivoja (lähinnä syötäviä) juttuja kiitokseksi hamsterin hoidosta!
Paketissa oli eri makuisia Jelloja, mehuja, karkkeja...

...ja henk.koht suosikkini... Nalle Puh kuumemittari!!!! Kaikkea ne siellä maalimalla keksii. Ei meidän lähikaupasta tuollaisia löydy.
Aloitin eilen neulomaan vauvalle villapukua, kun löysin kauniin ohjeen Novita muksu lehdestä. Nyt on valmiina puolitoista taka lahjetta. Toivottavasti innostus kestää loppuun asti. Tarkoitus oli odottaa ensin ultrassa käyntiä ja aloittaa sitten vasta jonkun ihanuuden väsääminen, mutta en millään malttanut. Ajattelin sitten että kyllä vaatteelle aina käyttöä löytyy vaikka tässä kävisi miten. Ajan ultraan soittelen huomenna. Saa nähdä miten käy.

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Noilla Kool-Aideilla voi vaikka värjätä villalankaa jos innostaa..

Tuo kuumemittari on kyllä söpö.

Laura kirjoitti...

Hyvä tietää! En ole vaan varma antavatko lapset käyttää yhtään pussia muuhun tarkoitukseeen kuin juotavaksi:)Voisihan siitä tehdä jonkun yhteisen projektin.

Nalle puh on minulla aina ollut lemppari hahmoja karvisen lisäksi ja on sen kaveritkin huomanneet. Aika usein lahjat ja tuliaset on puolen hehtaarin metsästä:D