lauantai 20. syyskuuta 2008

Kuvia!

Tätä ei siis kukaan huomaa:)...
Tässä (ylemmässä) kuvassa Lahja on jotain 11+ vanha. Harmittaa kun ei tullut kuvaushetkeä merkittyä muistiin, mutta kuva on otettu np-ultra viikolla.


Tämä jälkimmäinen taas on otettu toissa viikolla, rv 13. Kuvat on hieman huonoja. Itse olen ne näpännyt. Voin sanoa ettei ole kuitenkaan niin helppoa kuin luulisi. Tai ehkä se on minulle vaan jotenkin erikoisen vaikeaa. Tulee väkisin itseään käännettyä vika suuntaan tai sitten kamera on suunnattu ihan väärin. Kyllä noista kuitenkin ero on näkyvissä.

Alkaa olla jo pienoinen ongelma kuinka tuon mahan saa katseilta peitettyä. Toissa iltana lasten vanhempainillassa tuntui ahdistavalta kävellä kaikkien eteen. Menin vielä paikalle hieman myöhässä joten kaikki muut varmasti jo istuivat paikoillaan. No, kukaan ei kysynyt niin asiasta ei tarvinnut keskustella. Jotenkin haluaisin että mahdolllisimman moni ei asiasta tietäisi. Ei tarvitsisi sitten kaduilla kysyjille selitellä jos jotain menee taas pieleen.

Emiliasta laitettiin silloin paikallislehteen kuolinilmoitus ihan siinä tarkoituksessa että tuttavat jotka tiesivät että odotan, lukisivat suru-uutisen sieltä. Lopputulos oli se, että ne jotka eivät edes Emilian odotuksesta tienneet, laittoivat suruvalittelut. Silti kaupassa jouduin vastailemaan iloisiin uteluihin siitä kumpiko sieltä nyt syntyi ja selittelemään miksi vauva ei ole mukana. Eli ei mennyt ihan suunitelmien mukaan sekään.

Ei kommentteja: