sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Vaivoja

Nyt väsymyksen lisäksi vaivoihin on tullut päänsärky. Tälläkin hetkellä ohimoa kiristää ja tuntuu että täytyisi päästä pimeään huoneeseen ja silti istun tuijottamassa tietokonetta, älykästä). Yhtenä aamuna töissä ilmoitin että "kuulkaas hyvät ihmiset, minä taidan olla työnteolle allerginen kun alkaa päätä kivistää heti kun työt aamulla alkavat". Siitä lähtien olen saanut aamulla rauhassa istua ja juoda teetä ennen kuin työasioita on tarvinnut alkaa miettimään.

Nälkä on myös ainainen seuralainen. Voisi luulla että kun päätä särkee, ei tekis mieli syödä, mutta kyllä se minulla on ihan toisin päin. Koko ajan pitäsi jotain saada. Yhtenä iltan bb:tä katsellessa päätin yhtäkkiä että haluan hernekeittoa. Onneksi sitä oli kaapissa, ei tarvinnut miehen huoltsikalle raahautua.

Ja se ainainen syöminen aiheuttaa sen että vatsa on koko ajan käymistilassa. Sääliksi käy jo miestä joka joutuu samassa huoneessa nukkumaan. Eikä tuulettaakkaan voi näillä ilmoilla jatkuvasti.

Muutaman viikon päästä alkaa närästys ja siitä vielä vähän eteen päin kun rappuja ei jaksasi enää nousta. Ja vessassa ravaaminen vaan tihenee loppuakohti. Puhumattakaan issias vaivoista ja nukkumis ongelmista. Mutta en valita. Olen valmis ottamaan vaikki kaikki maailman raskausvaivat jos saan elävän lapsen kotiin, terveenä.

Ei kommentteja: