lauantai 25. huhtikuuta 2009

jäi vaivaamaan...

Tässä siis aikaisemmin mainitsemani ongelma tuosta taskuvaipasta. Kangas tursuaa sisältä ulos ja kastelee pissin tullessa vaatteet. Ja näin ei käy vain kuvassa olevassa vaipassa joka on jos en väärin muista Lilla merkkinen. Ainoa vaippa jossa näin ei käy on kestovaippakaupan tasku.


4 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Onnittelut kaikista uusista nimistä!

Minusta näyttää siltä, että vaippa saisi olla tiukemmalla reidestä. Yksi asiaan vaikuttava tekijä on todennäköisesti myös se, ettei tuota PULin ja fleecen (?) saumaa ole tikattu. Jos sauma on tikattu, pysyy kuivaliina paremmin paikallaan, eikä tursu ulos vaipasta. Onko noissa teidän KVK:n taskuissa tikatut saumat? Jos on, niin todennäköisesti tässä syy, miksi ne toimivat, mutta muut eivät. Meillä kaikissa käytössä olevissa taskuissa saumat on tikatut, eikä kertomasi kaltaisia ongelmia ole ollut.

Tiitu kirjoitti...

Tutkailin tänään kaverillani vaippaa, jossa saumaa ei ole tikattu. Hänkin valitti, että se falskaa. Huomasin, ettei kuminauha pysy siinä lainkaan paikoillaan. Ja kyseisen vaipan (Lilla) uusissa versioissa saumat kaverini mukaan onkin tikattu. Tuo tikkaus siis samalla muodostaa kuminauhakujan, jossa kuminauha pysyy paikallaan. Selittäisikö tämä teidän ongelmia?

Laura kirjoitti...

Tutkailin itsekkin meidän kaikki vaipat ja todella missään muussa vaipassa tuota tikkausta ei ole kuin siinä kvk:n vaipassa. Täytyypä tulevaisuudessa kiinnittää huomiota siihen että tikkaus vaipasta löytyy.

Kiitos vastauksistasi:)

Tiitu kirjoitti...

Palaan vielä kertomaan, että kaverini tikkasi itse vaipat, joista tikkaus puuttui ja tuntuisivat toimivan ainakin paremmin kuin aiemmin. Kannattaa varmaan kokeilla ennemmin kuin heittää vaipat menemään tai laittaa kiertoon.