torstai 23. huhtikuuta 2009

Ristiäiset vietetty

Ristiäiset on nyt sitten vietetty ja tyttö sai ihan oikean nimen. Täällä pysyköön kuitenkin Lahjana:). Lahja on Lahja vielä myös kotona ja voi olla että kestää pitkään ennen kuin uutta nimeä osataan käyttää.

Äiti sai ristiäisissä kaikkien yllätykseksi myös uuden nimen;).


Tarjottavaksi anopin paistamia karjalanpiirakoita ja munavoita, miehen kummin valmistama lohi-voileipäkakku ja itse väsässin pienemmän kinkkuisen voileipäkakun gluteenittomana. Kaksi täytekakkua ystävän kanssa yhteistyössä. Lisäksi pullakaranssi ja tiikerikakku. Nuo viimeisimmät olivat vähän ylimääräisiä , ei niitä paljon kulunut. Taitaa yleensä ollakkin että kuivakakkua ja pullaa pitää pöydässä olla mutta aina niitä jää tähteeksi.
Kukissa tietenkin vaaleanpunaista, vihreää ja valkoista. Ei tee kuva oikeutta tälle asetelmalle. On aivan ihana luonnossa. Vieläkin koristaa ruokapöytää.
Tämmöisen koristeen bongasin netissä pyöriessä ja se oli pakko kakkuun saada. Täältä koriste löytyi ja tuli ehjänä perille saakka.
Toisen kakun tein sitten vähän meitä ajatellen. Kaupasta ostin marsipaaniruusut, en uskaltanut vielä itse kokeilla niiden tekemistä. Suklaa kuorrute molempiin kakkuihin täältä.
4 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Ihanan näköinen tarjoilupöytä, herahtaa vesi kielelle :9.
Karjalanpiirakoita, NAM!

Niin ja onnea vielä molemmille nimistä!

Sahrami kirjoitti...

Ensin kuolasin pöytää ja sitten yht'äkkiä tuli kyyneleet silmiin... On tää niiiiiin väärin.
Ihanat kakkukoristeet.

Pia kirjoitti...

Ihanat tarjoilut olleet teillä tosiaan <3

Ei haittaa vaikka minut linkitit! Kävin lukemassa sisko-enkelin tarinan ja tuli todella surullinen ja lohduton olo. Minulla on 2 tuttua keillä myöskin vastaavanlaiset tarinat. Aika auttaa terävimmän surun yli, mutta unohtaa ei koskaan tarvikkaan! Voimia teille arkeen ja rakkauden suloisia elonpäiviä koko perheelle <3

Sari kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa kurkkimassa :) Todella ihanan näköiset herkut ♥

Onnea nimistä :) Ja aurinkoisia ja vauvantuoksuisia päiviä teidän taloonne :)