tiistai 7. huhtikuuta 2009

pääsiäistä

Yritän joka vuosi tehdä hieman erilaisia ruohoistutuksia pääsiäisenä. Tänä vuonna päätin vain laittaa mullat sydämen muotoon ja kiviä ympärille. Lapsilla on tietenkin myös omat ruohot:)
Joitakin vuosia sitten askrreltiin urakalla lasten kanssa tupsutipuja kierrittämällä keltaista ja oranssia lankaa pahvikiekon ympärille( tiedätte varmaan tekniikan). Silmät mustasta langasta ja nokka pahvista. Pyrstöksi tietenkin suuri höyhen.
Tytär teki kuvataidekurssilla paperimassasta aivan mahtavan tipun. Ei ihan perinteinen mutta...
Emilialle tehtiin tietenkin oma pikkupuska haudalle vietäväksi. Vielä ei olla haudalle päästy kun tytär on flunssassa. Ei viitsi jättää sairastamaan yksin kotiin ja Lahjaa taas en voi ottaa haudalle mukaan jos mies ei lähde kun kulku meidän hautuumaalla on niin vaikeaa. Ovat jääneet autoon aina kun on uutta lunta satanut eikä rattailla pääse haudalle asti.
Kotiin koristeltiin koivun ja pajunoksista rakennettu puska. On muuten mahtavan näköinen kun laittaa maljakkoon vettä. Koivu tekee niin ihanan vaaleanvihreät lehdet aika nopeasti. Ei taida sopia tämä koriste allergiseen kotiin.
Onnistuuko kommentointi muuten nyt paremmin? Muutin kyllä asetuksia mutta en ole varma auttoiko. Taidan olla aika avuton näiden koneiden kanssa:D

Ei kommentteja: