sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Onko suloisempaa????


Kokeiltiin männä viikolla villavaippahousuja harson kera. Oli aivan syötävän suloisen näköiset ja paljon kevyempi paketti tuli kuin taskuvaipoista, joita ollaan pikkuhiljaa alettu käyttämään kun tyttö on niihin sopivaksi kasvanut. Vahinko vaan että havaitsin että harso menee navan päälle jossa on pieni tyrä ja joka on tulehtunut, joten pitää vielä hetkli malttaa harsoja ja villavaippaa olla käyttämättä ja kestoilla noilla taskuilla vain.Onko kellään muuten hyvää vinkkiä miten taskuvaipossa saa sen imuosan kunnolla piiloon. Meillä se jää aina(siis se sisä kangas) näkyviin väkisin tuosta jalkojen ympäriltä ja selväähän on että kaikki bodyt menee myös pyykkiin. Nyt olen käyttänyt ohuita kuoria vielä taskuvaippojenkin päällä ja näin saanut pyykkivuorta hieman pienennettyä, mutta paketista tulee väkisinkin liian iso.
--------
Tänään kävi pappi miettimässä ristiäisiä. Nyt täytyisi se nimikin sitten päättää. Saatiin armonaikaa ensi lauantaihin, jolloin viimeistään nimi täytyy papille ilmoittaa. Ristiäiset on sitten suunnuntaina. Vaihtoehtoja on onneksi enää kaksi, joten eiköhän se oikea niistä löydy. Jos ei muuten niin arpomalla.

Vielä oli pakko ruohosta kuva laittaa kun tuli vahingossa niin hyvä kuva. En ole siis tahallaan kastellut ruohoa juuri ennen kuvausta että saisin nuo ihanat helmet välkkymään ikkunasta tulevasta valosta:)

Hyvää pääsiäistä!

4 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Tarkoitatko taskuvaipan imua (sehän menee sinne taskuun) vai ihoa vasten tulevaa kangasta (yleensä fleece, polyestermokka tms. kuivaliinakangas)? En ihan ymmärrä kysymystäsi, niin en pysty vastaamaankaan. Mitkä taskut teillä on käytössä? Voisiko ongelma olla siinä, että taskuvaipat ovat vielä liian isot tai että ne ovat liian löysällä? Meillä Fuzzi bunzin s-koko alkoi tiukimmilla säädöillä olla sopiva vauvan ollessa vajaat 2 kk ja reilut 6 kiloa.

Laura kirjoitti...

Tarkoitin sitä kangasta joka tulee ihoa vasten! Se siis jää lahkeestä hieman näkyviin ja tietenkin kastelee vaatteen.

Saattaa olla vaipat liian isoja. Tyttö on vielä niin pieni, vaikka kohta kaksi kk tuleekin täyteen. Jospa ongelma sitten häviäisi kun tulee painoa lisää.

Meillä on monia eri merkkejä. Happy heinys, lilla, little star ym.

Mrs.Marple kirjoitti...

Se kuivaliinakangas pitääkin tulla näkyviin > se päästää kosteuden läpi imuihin. Jos pul-kangas menee liikaa "sisälle" niin silloin se tuo kosteuden vaatteisiin.. Joten todennäköisemmin taskuvaipat ovat vielä liian suuria pikkuiselle, meillä esikoisella alkoi pelittämään 2 - 3 kk ikäisenä kun reidet vähän paksuuntuivat.

Harsoista saa tehtyä matalemman paketin halutessaan > ei mene navan päälle.

Laura kirjoitti...

Olen yrittänyt etsiä noita "matalampia taitteluja" ja löysinkin muutaman erilaisen. Täytyy kokeilla niitä heti kun löytyy ylimääräistä aikaa.

Reisien paksuuntumista odotellessa täytyy vaan pestä hieman enemmän pyykiä:)