maanantai 11. elokuuta 2008

Enkelin liljapenkki


Keväällä päätin istuttaa yhden penkillisen pelkkiä liljoja Emilian kukkapenkiksi. Netistä löysin kauniin nukkuvan enkelin penkin keskelle istumaan. Muotoilin penkin hevosenkengäksi, joten enkelillä on ihan oma paikkansa kukkien keskellä. Penkin reunustin kivillä ja rikkaruohot saavat hallitusti kasvaa penkin raunoilla.
Kukkia on kolmea eri väriä: vaaleanpunaisia, punaisia ja puna-valkoisia. Haudalle istutin valkoiset ja muutaman puna-valkoisen liljan.
Kuvassa kukat eivät ole niin vaikuttavan näköisiä kuin luonnossa. Toivottavasti mahdollisimman moni nupuista aukeaisi samaan aikaan, niin pääsisi ihailemaan kunnon kukkaloistoa.
Penkki on olohuoneen ikkunan alla, ja näkyy ikkunasta suoraan kun pysähtyy Emilian kuvaa katsomaan. Kukat näkyy myös Emilian kuvan taustalla heti kun olohuoneeseen astuu.

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Ihana kukkapenkki.

Itseasiassa mulla on suunnitelmissa vähän jotain samanlaista. Tosin ei ole vielä paikkaa, kun tänne rivariin en halua (kun tästä muutetaan jossain vaiheessa pois) ja okt-tontille ei vielä kannata kun se myllätään ehkäjoskuskohta.

Mutta minä haluan istuttaa Pojalle oman ruusunpenkin. Mistäs tuollaisen enkelin löysit?

Laura kirjoitti...

Taisin eneklin tilata net.anttilasta (onhan mainostaminen sallittua). Tosin sen jälkeen huomasin myös läheisessä minimanissa samanlaisia enkeleitä. Netistä varmasti löytää kun oikein etsii;)

Ruusut kuulostavat ihanilta. Minulla vaan kun ei ole tuota viherpeukaloa, niin pätin liljoihin tyytyä. Ruusupenkistä minun käsittelyllä ei olisi tullut kovinkaan kaunista.
Olisi kiva kuvia nähdä, kun joskus penkin saat laitettua:)