maanantai 25. elokuuta 2008

Tämä täytyy kokeilla

Sain siis MRS.MARPLELTA ohjeen linkityksestä. Toivottavasti toimii!

Eilen vietettiin miehen ja lasten kanssa loppukesän sunnuntai iltapäivä mikroautoilemassa. Aurinko paistoi ja pilvetkin pysyivät poissa. Ainut mikä vaivasi oli mieletön väsymys. Hiljaisella hetkellä meinasin autoon nukahtaa ja muutenkin oli silmät painua kiinni koko ajan. Vaikka kestinkin loppuun asti hereillä, jouduimme lähtemään pois radalta kun meinasi jo rakko haljeta:). Onneksi oli molemmat kuskit saaneet tarpeeksi kierroksia radalla, eikä ketään jäänyt harmittamaan.

Olen jo joskus maininnut lyhyistä työpäivistä, jotka minulla on siis se 5h/päivä. yhtenä päivänä viikossa 8h. Silti ei meinaa jaksaa loppuun asti ja uni meinaa tulla ensimmäisen tunnin aikana. On se aika noloa kun alkaa suu repeämään jo ruokatunnin jälkeen ja muutama tunti pitäisi muka vielä jaksaa. Loppu päivästä olenkin jo niin jäässä ja tajuton, ettei kenenkään mitään ohjeita kannata ainakaan antaa, ei varmasti mene perille.
Kotiin kun vihdoin pääsen, lysähdän ensin sohvalle, kunnes tajuan että pitäisi jotain tehdä että pysyy hereillä iltaan asti. Ja kun kello on kahdeksan ja lapset sängyissä, tämä äiti menee jo rauhoittumaan nukkumaan. Viimeistään kymmeneltä ollaan NukkuMatin mailla:). Ja unet ovatkin sitten jo ihan eri juttu. Siitä toisella kertaa. Hattua nostan niille raskaana oleville, jotka tekevät pidempää päivää töissä tai koulussa.

Ei kommentteja: