lauantai 23. elokuuta 2008

Lastenjuhlat

Huoh!!! Nyt ne on sitten vietetty ja hengissä selvittiin. Laskin varovasti että poikia oli 12 ja tyttöjä 6. Meillä on tänään pelattu pleikkaa, hypitty trampoliinilla, hoidettu pupuja, koottu leegoja ja leikitty lekkeriä, syöty karkkia, juotu limppaa, ajettu mopolla...Kaikki lapset poistuivat koteihinsa vahingoittumattomina:) Siitä kiitos ehkä kuulluu kuitenkin muille ihmisille, jotka enemmän hoitivat lasten vahtimisen. Minä keskityin tarjoiluihin;)

Tässä muutama kuva tarjottavista.Tyttärelle tein heppakakun. Liitän loppuun linkin mistä vuuan osti, jos muistan. Vielä en ole oppinut miten ne saa silleen fiksusti tekstiin, niin kuin ainakin Ms.Marpple tekee(tuonkin olisi voinut linkittää). Hevosesta tuli siis valkoinen kun tyttären mielestä valkoiset ovat kauneimpia hevosia. Ympärille tuli vihreää "ruohoa" ja silmäksi suklaan palanen.


Poika halusi tänä vuonna Dinokakun. Kakusta olisi saanut vielä kauniimman, ellei äiti olisi ollut niin pihi etä päätti kaupassa tyytyä vain yhteen pulloon väriainetta. Kakkuun olisi sopinut esimerkiksi keltainen ihan hyvin.

Nämä olivat ensimmäiset hahmokakut minulla, eikä niiden koristelu loppujen lopuksi ollut niin vaikeaa, ettenkö vielä tälläisiä joskus tekisi. Sokericreme jätetään kuitenkin suosiolla tulevaisuudessa tekemättä ja tyydytään vanhaan kunnon kermavaahtoon.

Ai niin, se linkki: http://www.kakkunetti.fi

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Tekstiin pystyy Bloggerissa laittamaan linkin kun maalaa hiirellä sanan, sitten klikkaa tekstilaatikon yläpuolella olevaa kuvaketta jossa on maapallo (?) ja klemmari (?) > kun hiiren vie sen päälle lukee "lisää linkki", sitten vain kirjoitat haluamasi linkin osoitteen avautuvaan ikkunaan.

Olikos riittävän epäselvästi ja hankalasti selostettu?
xD

Laura kirjoitti...

Ei ollut yhtään epäselvästi selostettu. Luulen jopa ymmärtäneeni mitä tarkoitit ja silloin se on hyvin selitetty;)

Luotinkin että otat vinkin vastaan ja laitat neuvoja. Kävin yhtenä päivänä kommenttessasi jo kyselemässä asiasta, mutta silloin olin ilmeisesti kone kun en ymmärtänyt tarkistustekstiä oikein ja turhauduin:D.

Kiitos vastauksesta.