keskiviikko 14. tammikuuta 2009

huomenna lääkäriin

Jännittää! Aina lääkäriin meno on tuntunut jännittävältä, mutta nyt se pyörii jotenkin erityisesti mielessä. Päässä on pitkä vikalista(siis kaikesta siitä mikä vaivaa tällä hetkellä). Mitäs jos sitä ei oteta tosissaan. Pidetään vaan turhana huolena kun Emilian kuolinviikot lähestyy. Tietenkin sekin on mielessä, mutta kyllä tämä pelko on jostain ihan muusta. Voi kun kaikki olisi hyvin.

Äsken tein Lahjan huoneeseen kaksi taulua. Ihan leikkaa ja liimaa systeemillä. Tauluissa on pääosassa tietnkin kestosuosikki nalle puh ja kaverit. Huone alkaa pikkuhiljaa valmistua. Enää muutama ylimääräinen tavara ja putket lavuaariin(huone on ennen toiminut keittiönä ja ajateltiin että olisi kätevää jättää vesipiste vaipan vaihtoa ajatellen). Verhot pitäisi myös ommella ja sitten vaan tavaroita järjestelemään. Remontti huoneessahan alkoi jo ennen Emilian syntymää, mutta se jäi kesken.

Emilian vuosipäivään on nyt reilu kuukausi ja sekin pyörii mielessä. Muutamia ideoita jo on miten juhlitaan enkelin syntymäpäivää. Pitää vielä vähän viritellä. Haudalle ainakin täytyy viedä jotain erityisen kaunista ja tietenkin vaaleanpunaista.

1 kommentti:

Mrs.Marple kirjoitti...

Toivottavasti lääkäri ottaa tosissaan ja ymmärtää huolet. Siihenkin ammattiryhmään kun on sattunut niin monta erilaista tyyppiä.

Meillä myös tuo vuosipäivä lähestyy, päivää ennen kuin Emilian.