torstai 15. tammikuuta 2009

Mälsää

Eipä tullut sairaslomaa. Tilanne kohdunsuulla oli niin hyvä että lääkärin mielestä lomaa ei tarvita. Nyt sitten vaan raahaudutaan töihin joka aamu vaikka väkisin. Väsymys on mieletön ja ressi vielä kauheampi mutta ei auta kuin jaksaa. Tietenkään mikään ei estä varaamaan aikaa lääkärille jos iskee totaali väsymys. Kuitenkin luulen että minulta se jää tekemättä vaikka mikä olisi. Pakko vaan aina sinnitellä vaikka äärirajoilla. Nyt täytyy vaan jättää kaikki turha pois ja yrittää lepäillä aina kun on mahdollista. Mies saa siis entistä enemmän hoitaa kotihommia:D.

Lahjalla kaikki oli hyvin ja kasvaa edelleen käyrillä. Painoarvio oli 1400g, eli pieni ja sirpakkahan toinen on. Eipä meillä ole kyllä ikinä tehtykkään isoja lapsia. Kaikki ovat olleet pieniä ja siroja syntyessään. Tyttö on sitten myöhemmin kasvanut kohisten ja nyt ostettiin tokaluokkalaiselle monot numeroa 36!!!

Emilian viikot lähestyvät koko ajan ja tekevät varmaan osaltaan tätä väsymystä. Pelottaa vähän se rv 35+4. No jospa siitä selvittäisiin hengissä.

Voimia myös teille vuosipäivän odotukseen MRS.MARPLE

Ei kommentteja: