torstai 22. tammikuuta 2009

Ruokavalio

Nyt on ollut pakko syödä HIEMAN terveelliemmin kuin aikaisemmin. Luulin ennekin syöväni suhteellisen terveellisesti, mutta jouduin toteamaan olevani väärässä. Tietenkin raskausaikana suklaa ja muut herkut on maistuneet, mutta muutenkin epäterveellistä on ruoka ollut. Annosten koko ja ruuan laatu on varmaan se mitä ei ole edes ennen ajatellut. Nyt kun lautasmalli on vajaa puoletruokaa ja yli puolet salaatteja ja kasviksia, paino on tippunut 4kg. Enkä tietenkään ole laihduttanut. Nyt muutaman viikon paino on pysynyt samana, mikä oli tavoitekkin.

Eilen söin:

aamiainen: Järkevä annos kaurapuuroa, margariini silmä, pieni lasi maitoa, porkkana ja puolikas omena. (n. 200kcal)

lounas: Kasvissosekeittoa, täysjyväleipä, päälle sulatejuustoa, kalkkunaleike ja tomaattia, iso lasi vettä, jälkkäriksi mandarini. (n. 200kcal)

välipala jäi väliin kun ennen lounasta nukahdin sohvalle ja otin sellaiset pienet kolmen tunnin tirsat! Lounas siis myöhästyi, eikä tullut välipala nälkää välissä.

päivällinen: Kana-peruna pataa, keitettyjä vihanneksia, pieni lasi maitoa. (n. 400kcal)

iltapala: Illalla päätin vähän herkutella ja otin sämpylän ja mukillisen kuumaa kaakaota (vaikkei vaaleaa leipää tai sokerista kaakaota oikein saisi syödä). Sämpylän väliin paljon tomaattia ja kurkkua, kalkkunaleikettä ja sulatejuustoa. Jälkkäriksi vielä porkkana ja tomaatti.
(kaloreita en edes halunnut laskea)

Vaikeinta on vasrmasti kaupassa käydessä suklaiden ohin käveleminen. Miehelle ja lapsille jo sanoinkin että kävi miten kävi, sairaalaan tuliaisiksi kaksi snikkersiä, KIITOS!

Ei kommentteja: