tiistai 13. tammikuuta 2009

Meillä on uusi lelu:). Ukki antoi lapsille pelikoneeksi uuden kannettavan tietokoneen. Taitaa vaan olla kone enemmän äidin käytössä kuin lasten! Kun vielä sain netin koneeseen, ei käytöllä ole rajoja. Nyt kun voi katsella telkkaria tai makoilla sängyllä ja samalla surffailla.



Lahja paljasti viimein merkkinsä kameralle 4d-ultrassa. En kuitenkaan taida salaisuutta paljastaa julkisesti. Se jääköön vielä mysteeriksi. Pienoinen yllätys oli kuitenkin. Olin ihan varma että Lahja olisi toisen merkkinen. Vielä tietenkin on pieni mahdollisuus että olemme väärässä, mutta se ei ole kauhean vaarallista. Täytyy kuitenkin sanoa että taitava vauva jos meitä huijasi. Itsekkin näin sukupuolen niin selvästi ja jo ennen kuin lääkäri esitti oman arvionsa.



Tarkoitus oli laittaa muutama kuva joululta näkyviin, mutta on jäänyt tekemättä. Täytyy jonakin päivänä palata joulun tunnelmiin. Emilia sai haudalle oman kuusen ja paljon kynttilöitä. Kaunista oli. Koko joulu meni yllättävän kivuttomasti, vaikka olin varautunut ihan muuhun. Saattaa olla että alävät lapset auttoivat siinä että oli pakko pitää iloinen mieli jouluna.

Torstaina lääkäri ja ensimmäinen sisätutkimus. Saa nähdä mikä on tuomio. On nimittäin niin useana iltana supistellut kivuliaasti, että pelottaa onko muutoksia tapahtunut. Vielä ei tarvitsisi olla paikkojen kypsiä. Toisaalta sairasloma olisi ihan tervetullut. Ajatukset on töissäkin jo ihan synnytyksessä eikä töihin jaksaisi keskittyä. Toisaalta pelottaa että käykö aika pitkäksi jos kotiin jää näin aikaisin. No, se jää nähtäväksi.

Ei kommentteja: