tiistai 20. tammikuuta 2009

Tänään olen...

...käynyt pikaisesti työpaikalla viemässä sairaslomatodistuksen ja kertomassa että luultavasti jään mammalomalle suoraan sairaslomalta.

...lämmittänyt leivinuunin.

...siivonnut oman vaatekaapin ja viikannut pestyjä vaatteita muidenkin kaappeihin.

...pessyt koneellisen pyykkiä ja lajitellut huomista varten muutaman koneellisen.

....siivonnut sukkalaatikon ja bongaillut monta pientä sukkaparia Lahjalle.

...kuljettanut tytärtä harrastuksiin ja samalla matkalla käynyt kaupassa ja siivonnut lumet Emilian haudalta.

...käynyt eläkejuhlissa perheen kanssa.

Kaiken jälkeen olo on vieläkin ihanan energinen. Väsyttää toki, mutta kohtahan pääsee nukkumaan. Yhdet päikkärit kerkesin kaiken keskellä ottaa ja kyllä tuntui mukavalta. On se hyvä että luovutin enkä sinnitellyt väkisin töisä loppuun asti.

Huomenna ajattelin aloittaa Lahjan lakanoiden ja harsojen pesemisen. saattaapa jokunen vaippakin eksyä jo koneeseen. Ja jos huvittaa käyn aamupäivällä lasten koulussa ollessa hakemassa ystävältä vähän lisää vauvatavaraa nuuhkittavaksi. Pikkuhiljaa alkaa luotto taas kasvamaan onnellisiin loppuihin, vaikkakin vielä epäilys aina välillä nostaa päätään.

4 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Heippa, lukenut olen blogiasi mutta vähemmän on tullut jätettyä puumerkkiä :(

Luultavasti se että sinulla on nyt paljon energiaa touhuta, johtuu nimenomaan siitä että hait ja sait sairaslomaa. Saat levätä kun siltä tuntuu eikä tarvitse töissä hermoilla. Touhua kuitenkin maltilla ;)

Ja näin etukäteen haluan lähettää voimia ja halin tulevaan vuosipäivään. Meillä oli tänään JO toinen vuosipäivä. Meiän pikku-enkeli on jo 2 vuotta... niin se vaan aika rullaa vaikka aina ei siltä tunnukkaan.

Mrs.Marple kirjoitti...

Teillä on leivinuuni!
Meille kans sellainen, ja puuliesi kanssa.

Ilmoitin jo työnantajalle, että 16.02. en töihin tule.. Ymmärsi kyllä.

Laura kirjoitti...

Yritän Taru muistaa touhuta maltilla:)Eilen nukuin kolme tuntia ja tänään kaksi päivällä. Kyllä uni maistuu!

MRS.MARPPLE, kyllä meillä on leivinuuni. Mie uuno en vaan osaa tehdä siinä mitään kunnollista:( Yrittänyt olen pullaa paistaa, mutta ovat menneet aina koppuraksi. Pitäisi jotkut ohjeet etsiä niin voisi hyödyntää muutenkin kuin lämmitykseen. Hyvä että työnanataja ymmärsi, eikä käynyt riitelemään. Kyllä se on varmasti sellainen päivä että täytyy saada viettää rauhassa ja juuri niin kuin haluaa.

Mrs.Marple kirjoitti...

Pikaisesti googlettaen löytyi yksi artikkeli:
http://www.turunsanomat.fi/verkkolehti/?ts=1,3:1124:0:0,4:124:0:1:2005-02-01,104:124:280682,1:0:0:0:0:0:

Lisäksi esimerkiksi kokkikolmonen on kirjoittanut kirjan leivinuunissa ruuan laittamisesta. (löytyi Marttojen sivulta tietoa)