tiistai 12. toukokuuta 2009

Äitienpäivän jälkeen


Olipa ihana ilma äitienpäivänä. Paras mahdollinene kukkien istutukseen. Käytiin lasten kanssa haudalla istuttamassa Emilialle kevään ensimmäiset kukkaset. Pieni pettymys oli ettei seurakunta ole vieläkään käynyt tekemässä lupaamaansa hautakiven suoristusta. Täytyypä ehkä soitella huomenna että tehdään se sitten itse. Mies jo kokeili että kivi ei ole niin painava kuin luulisi. Ajatteli pyytää veljen mukaan talkoisin, vink vink;) Mitähän vaan ihmiset ajattelevat jos kaksi isoa miestä kaivaa kuoppaa hautuumaalla ja nostelee kiviä haudalta.


Isän vaimo oli Emilialle käynyt istuttamassa orvokin. Tyttären viime vuonna luokkaretkeltä ostama enkeli alkaa jo olla aika kärsinyt. Pois ei viedä kuitenkaan ennen kuin on ihan palasina.Vappupallo ja äitienpäiväruusu. Ruusut saavat vielä myöhemmin kavereikseen jotain pieniä sieviä kukkia. Kunhan nyt vielä keksisin mikä on tarpeeksi kaunista Emilian haudalle:)

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Vietiin myös orvokkeja haudalle äitienpäivänä. Tänä vuonna laitoin ne sellaiseen leipäkoriin johon laitoin muovin. Laitan kesämmällä uusia kukkia, kun on aavistuksen varjoinen paikka niin orvokit nopsasti venähtää > helpompi vain nostaa pois ja istuttaa uutta. Niin ja esikoinen vei täydennystä Pojan muumivarastoon omista pääsiäismunayllätyksistään.

Laura kirjoitti...

Itsekkin olen monesti miettinyt josko laittaisi jonkinlaisen istutuslaatikon. Olisi helpompi kukkia vaihtaa. Nuo ruusut kun ovat ainakin niin "juureutuvia".

Ihanaa että malttoi luopua omista muumeista:)