tiistai 5. toukokuuta 2009

Jälleen kevätsiivousta...

Eikä tälläkään kertaa kotona vaan pupulassa. Meillä on siis viisi karvaista kanikaveria joista neljä asuu leikkimökissä ja yki tyttären huoneessa. Sain Lahjan ulos nukkumaan ja hetken mielijohteesta päätin siivota ensin toisen ulkohäkin jonne Donitsi tyttären huoneesta muuttaa kesäksi ja sitten innostuksen kasvaessa siivosin vielä leikkimökinkin. Lahja nukkui kiltisti koko siivousoperaation ajan. Vasta sitten kun olin viimeistä mattoa asettelemassa pupulaan alkoi vaunuista kuulua mekkalaa;).

Harmittaa etten ottanut ennen kuvaa. Tämä on siis siivouksen jälkeen ja muutos on uskokaa tai älkää, todella suuri. Puputkin olivat ihan innoissaan kun lattialta otettiin enimmät matot pois ja muutettiin hieman järjestystä. Nyt yritetään pitää paikat kunnossa lakaisemalla pupula päivittäin.
Uuteen järjestykseen tutustumisen jälkeen Rölli levähti seinän vieressä ja Milli puhdisti kaveriaan. Kolumbus ihmettelee kun häkkiin ei enää pääse.
Toinen puoli pupulasta. Tänne pääsee Donitsi asumaan kesäksi. Aitauksessa on iso koppi johon pääsee pitämään sadetta.Rinkeli yrittää päästä veljen luo toiiselle puolella verkkoa. Ei onnneksi onnistu koska tappelu voisi olla kohtalokas.

Ei kommentteja: