keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Tänään neuvola

Tyttö kasvaa edelleen omilla käyrillään. Painoa oli 4970g ja pituutta 57,2 cm. Pienihän tuo on mutta se mikä puuttuu pituudessa on korvattu tempperamentillä:)

Neuvolantätillä oli hauskaa katsellessa kun Lahja pääsi masulleen hoitopöydälle lähti tyttö välittömästi pungertamaan eteenpäin. Hassun näköinen kun yritys oli niin kova, mutta tekniikka ei ihan vielä ole hallussa. Välillä näytti siltä että tekee kuperkeikan kun työnsi jalkoja masun alle ja peppua pystyyn. Tämä neiti kyllä lähtee varmaan liikkeelle ihan pian:)
Tänään saatiin ensimmäinen rokotus ja nyt on vähän kiukkuinen tyttö. Äsken juuri sain nukkumaan ja kohta on varmaan taas hereillä. Pitää käyttää tämä aika hyväksi ja käydä jääkaapilla herkuttelemassa. Kohta kun taas varmaan vaan makoillaan sängyllä murkonoimassa.

Tänään mietin neuvolan odotushuoneessa sitä aikaa kun odotin Emiliaa ja sitä miten se erosi Lahjan odotuksesta. Ikinä ei Emiliaa odottaessa tarvinnut pelätä kuuluuko äänet varmasti tai onko masu kasvanut käyrienmukaan ja onko kaikki hyvin pienellä. Lahjan kanssa sellainen kävi aina ainakin mielessä, jos ei kunnolla pelottanut. Toisaalta helpottunut olo ettei enää tarvitse sitä pelkoa kokea, toisaalta on haikea mieli kun tietää että hyvin todennäköisesti ei enää koskaan tule kokemaan sitä kun pienet jalat rummuttaa kylkiluita tai hikka saa masun hytkymään:\
2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

No onpas kiukkuinen tytsy! Eikun siis temperamenttinen..
:D

Vaaleanpunaiset "eimeillevoikäydäkuinkaan" -lasit kyllä jäivät meilläkin laitokselle, ja haudattiin Pojan mukana..

Laura kirjoitti...

heh... juu ei se kiukkuinen ole, tempperamenttinen vain.

Se vaaleanpunaisten lasien puuttuminen muuten näkyy muussakin, ainakin meillä. Kaiken ottaa nykyään niin toisella asenteella ja pystyy näkemään sen kaiken mitä voi sattua.