maanantai 15. kesäkuuta 2009

uusia vaippoja

Eilen laitoin tilauksen menemään ja nyt odottelen innolla uusia ihanuuksia.

Myllymuksuilta tilasin yhden tälläisen nepeillä(kokeilu, kaikki tähän asti olleet tarroilla), yhden tämmöisen tarroilla ja tämmöisen myös tarroilla.

Meillä on ollut yksi muksu vaippa jo pitkään kaapissa, mutta koska näytti niin suurelta en ole ottanut käyttöön. En raukka tajunnut että on kaksi kokoa yhdessä vaipassa(alennuskorista ongittu vaippa). Laitoin sen päälle Lahjalle tässä eräänä päivänä ja on ollut siitä lähtien aina käytössä kun on kuivunut. Ei päästä mistään vuotoja vaikka olisi pitkään päällä ja päälikangaskin pysyy kuivana. Ihan mahtava vaippa. Ja voin kuvitella että näillä vaipoilla mennään vielä pitkään:) Kuvia laittelen kun saan uudet ihanuudet kotio.

Eilen ostoskoriin tuli klikattua myös uusi ompelukone. Ihan sellainen halpa perusmalli, ollut pitkään jo haaveena. Saa nähdä alkaako myös vaippojen ompelu jossain vaiheessa houkuttaa kun saan oman koneen. Tähän asti kaikki ompelu on tapahtunut anopin koneella, eikä sitä ole viitsinyt aina olla lainaamassa. Nyt saattaisi olla helpompaa aloitella projekteja kun koneen saa helposti esiin kaapista:) Jää nähtäväksi...

Ei kommentteja: